TRAXEE

Hallo!

Ik ben TRAXEE, je nieuwe fleetmanagementassistent. Mijn missie? Jou het leven makkelijker maken. Ik help je bij het automatiseren en digitaliseren van je vlootprocessen om je business vlotter en beter te beheren.

Ik zorg ervoor

Vanaf €20 per voertuig per maand krijg je een betaalbare gateway om zowel je dienstverlening als de operationele performantie van je vloot te verbeteren.

Blijf voorop

Als innovatieve en kostenefficiënte oplossing voor vlootbeheer bied ik je massa’s fantastische functies die essentieel zijn voor het beheren van je kleine tot middelgrote vloot, zowel onderweg als op kantoor.

Functies

Ik kan je op elk moment vertellen waar je voertuigen en chauffeurs zich bevinden en hoe het ermee gaat, vanop quasi elk toestel. Ik help je bovendien je vlootcapaciteit beter te coördineren, chauffeursactiviteiten te managen en je administratieve efficiëntie te verhogen.

 • Identificatie van chauffeurs
 • Vlootpositionering en status
 • Tachotijden
 • Resterende rij- en rusttijden
 • Activiteitenbeheer
 • Automatisch en remote downloaden en archiveren van tachogegevens
 • Historische routes
 • Tekstberichten
 • ECO-rijstijlanalyse
 • GeoZones
 • Geavanceerde rapporten en alarmen
 • Truckvriendelijke routeberekening, incl. tolkosten

Is TRAXEE geschikt voor elk type en elk merk voertuig?

Ja, TRAXEE werd zo ontwikkeld dat het probleemloos kan worden gekoppeld met de digitale tachograaf en het CAN-bussysteem van elke truck. Zo is TRAXEE de perfecte oplossing voor jouw voertuigen!

TRAXEE werkt ook in elk voertuig met een 12V- of 24V-batterij. Denk er wel aan dat de functies die TRAXEE je op kantoor kan bieden, afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van een digitale tachograaf en/of CAN-bussysteem in het voertuig.

Wat heb ik nodig om TRAXEE te gebruiken?

De TRAXEE-applicatie helpt je om je vloot en business zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te beheren. De app draait zowel op desktopcomputers als op allerlei mobiele toestellen. Het enige dat je nodig hebt, is toegang tot een Internetconnectie (wifi of 2/3/4G). Wij zorgen voor de rest, zodat jij je nergens zorgen over hoeft de maken!

Kan ik TRAXEE zelf installeren?

Dat bepaal je zelf! De on-board TRAXEE-unit kan snel worden geïnstalleerd in elk type voertuig dankzij onze gedetailleerde richtlijnen en installatietools. Zo begeleiden we jou, je technische team of je lokale garagist bij elke stap van de installatie.

Uiteraard kan je voor de installatie ook terecht bij een van onze vele Certified Installation Partners. De partner van je keuze en alle contactgegevens vind je via deze website.

Wanneer TRAXEE geïnstalleerd is, maak je online een account aan om het toestel te activeren. Dan ben je klaar om volop voordeel te halen uit de vele krachtige functies die TRAXEE jouw vloot kan bieden.

Op welke support kan ik rekenen?

Onze helpdesk beantwoordt al je vragen met plezier. Als je geïnteresseerd bent in TRAXEE, selecteer dan een TRAXEE-dealer via de locatiezoeker op deze website. Zowel voor als na je aankoop zal je dealer je ondersteunen. Hij helpt je bij de installatie, het opzetten en het gebruik van TRAXEE.

Ons uitgebreide netwerk van Certified Installation Partners staat klaar om de hardware snel en zorgeloos te installeren.

Als trotse eigenaar van TRAXEE zal je ontdekken dat de applicatie heel wat eenvoudige tools bevat om je te helpen bij de installatie en de setup, naast begeleiding en ondersteuning bij het gebruik van de applicatie. Wil je nog meer ondersteuning? Download dan onze “Statuscontroleapp”, consulteer het “Inline help”-programma of neem een kijkje in de uitgebreide “Help”-bibliotheek die instructies, artikelen en “how-to”-video’s rond TRAXEE bevat. De onlineapplicatie is eenvoudig en intuïtief, zodat jij en je team er snel mee aan de slag kunnen.

Ook tijdens de registratieprocedure staat ons helpdeskteam klaar met commerciële, operationele en technische ondersteuning.

Hoe kan ik TRAXEE upgraden?

TRAXEE is de ideale fleetmanagementassistent voor zowel vlootbeheerders, die nog nooit met telematica hebben gewerkt, als voor geavanceerde gebruikers met ervaring in fleetmanagementsystemen (FMS).

TRAXEE-FMS is schaalbaar en biedt kleinere vlootbeheerders een reeks kritische functies zonder zware investeringen in hardware of overheadkosten. Heeft u op termijn nood aan een zwaarder telematicasysteem dan TRAXEE, dan kan u overschakelen op Transics’ geavanceerde FMS-oplossing.

Transics is Europees leider in geavanceerde fleetmanagementsystemen voor zware voertuigen. Dankzij zijn uitgebreide expertise en jarenlange ervaring in vlootbeheer is Transics de perfecte partner om al jouw telematicanoden in te lossen (www.transics.com).

Wat zijn de abonnementsformules?

Als je voor TRAXEE kiest, investeer je in een betaalbare, snel renderende oplossing ontwikkeld door WABCO, een wereldspeler in hoogkwalitatieve systemen voor de transportsector – met onze volledige ondersteuning!

Vanaf het moment dat je je TRAXEE-toestel online registreert voor een periode van 12 maanden, krijg je onbeperkte toegang tot de up-to-date, online TRAXEE-applicatie, waar en wanneer je die ook nodig hebt. Je kan er ook op rekenen dat alle data die je TRAXEE-units verzamelen, veilig worden bewaard.

Na 12 maanden kan je je abonnement gemakkelijk met een jaar verlengen voor één, meerdere of voor al je voertuigen.

In welke talen is TRAXEE beschikbaar?

De TRAXEE-applicatie, die gebruikt kan worden door je medewerkers op kantoor en door je chauffeurs, is beschikbaar in 11 talen: Engels, Frans, Spaans, Duits, Nederlands, Italiaans, Pools, Tsjechisch, Zweeds, Turks en Arabisch. Later dit jaar volgen Noors, Roemeens, Russisch, Slovaaks en Deens.

Heb ik extra hardware nodig om TRAXEE in mijn truck te installeren?

De on-board unit van TRAXEE omvat alle nodige kabels om elke 12V- of 24V-batterij, de digitale tachograaf en het CAN-bussysteem van de truck via de standaard FMS-connector te verbinden. Op die manier krijg je realtime inzicht in rij- en rusttijden en in cruciale gegevens rond de prestaties van het voertuig, zoals brandstofverbruik en ECO-rapportering.

Is er geen standaard FMS-connector beschikbaar in jouw truck, dan kan TRAXEE een rechtstreekse connectie met kabel voorzien naar de CAN-bus, zonder impact op de garantie van je voertuig. Je lokale TRAXEE-dealer helpt je graag om de juiste oplossing voor jou te kiezen, inclusief de bekabeling die past bij jouw merk en type truck.

Beantwoordt TRAXEE aan de huidige wettelijke tachograafvereisten?

TRAXEE kan je helpen voldoen aan de wettelijke tachograafvereisten in heel Europa en Turkije. De applicatie registreert automatisch de juiste rij- en rusttijden en genereert preventieve alarmen en meldingen om overtredingen te helpen vermijden.

Bovendien downloadt en archiveert TRAXEE vanop afstand, automatisch en tijdig je chauffeurskaarten en tachografen volgens de wettelijke vereisten. De data die TRAXEE verzamelt, worden – zoals wettelijk verplicht – 5 jaar lang veilig gearchiveerd op je servers en blijven volledig toegankelijk voor jou en voor alle partijen die de nodige autorisaties hebben.

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!


Nieuw: Bekijk onze catalogus met producten!!

× Contact via Whatsapp