Rittenregistratie Track en Trace

Rittenregistratie

Als onafhankelijk rittenregistratie specialist bieden wij verschillende oplossingen voor verschillende behoeften.
Een volledig automatische rittenregistratie die u online bekijkt en beheert tot aan Fleet Management tools voor het beheren van uw wagenpark en track and trace van uw werkmaterieel. Wat past bij u? RBTechniek adviseert u graag!

Wij werken onder andere met:

Track en Trace

Met realtime Track en Trace van RBTechniek heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week een realtime overzicht van de actuele status van uw wagenpark of andere bewegende objecten. U kunt met dit volgsysteem eenvoudig locaties, projecten en klanten beheren. Zo kunt u snel inspelen op onverwachte situaties. Uiteraard is het mogelijk om uw voertuigen te groeperen in verschillende afdelingen, specialisaties of functies. Of het nu gaat om een personenauto, vrachtwagen, graafmachine, tractor of boot via RBTechniek krijgt u altijd het beste onafhankelijke advies. Track and Trace al vanaf €6,75 per maand!

Kilometerregistratie

Hoewel een auto van de zaak natuurlijk primair voor zakelijke doeleinden is bedoeld, wordt deze ook vaak voor privédoeleinden gebruikt. Hiervoor wordt dan bijtelling berekend. Echter, wie privé minder dan 500 kilometer gebruik van de auto van de zaak maakt hoeft géén bijtelling te betalen. Men dient dat alleen wel aan te kunnen tonen aan de hand van een sluitende kilometerregistratie, waarin duidelijk wordt gespecificeerd hoeveel kilometers er privé en zakelijk zijn afgelegd!

Track and Trace voor u? Wanneer u online inzicht in uw buitendienst wilt of een rittenregistratie wilt bijhouden voor de Belastingdienst, adviseren wij u graag voor een passend rittenregistratiesysteem. Zeer betaalbaar, zonder abonnement of langlopende contracten en voorzien van het keurmerk voor ritregistratiesystemen. Door uw rittenregistraties online te automatiseren bespaart u veel tijd en zorgen en realiseert u een aanzienlijke kostenbesparing. Uw situatie bespreken met ons? maak een afspraak voor een Snelle Bedrijfsscan!

Prijzen zijn per voertuig inclusief live data €235,- inclusief inbouw, excl. btw.
Abonnement is 8 euro per maand en is maandelijks opzegbaar.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!


Nieuw: Bekijk onze catalogus met producten!!

× Contact via Whatsapp