Tachotimer

Wat is de TachoTimer

Beperkte werktijden betekenen dat het beheren van tijd niet altijd makkelijk is. Afhalen van een geladen aanhanger, verplaatsen in een verkeersopstopping, parkeren, dit alles telt als werktijd.
Met onze Tacho Timer kan de chauffeur met de tachograaf van het voertuig synchroniseren, die aantoont wanneer de bestuurder vrij kan rijden in intervallen van 58 seconden, met een 62 seconden stop tussenin, zonder extra minuten toe te voegen aan hun werktijd. Dit is enorm nuttig voor chauffeurs, aangezien u in de loop van de maand tot 16 uur werktijd kunt besparen, wat een aanzienlijk besparing voor u kan betekenen.

Hoe werkt het ?

Digitale tachografen rekenen elke werkminuten door voortdurend de rijtijd af te ronden tot de dichtstbijzijnde minuut. Als u 30-59 seconden zou rijden en dan helemaal stopt, dan zou het 1 minuut rijden betekenen. Elke tijdsperiode daaronder (1-29 seconden) wordt niet geregistreerd door de tachograaf, waardoor de bestuurder vrij kan rijden binnen die tijd.
De Tacho Timer verbindt zich met de tachograaf en informeert u wanneer u kunt verplaatsen,
waarbij u de resterende vrije tijd in twee aparte minuten.

Is het wettelijk te gebruiken?

Het gebruik is volledig legaal! Onze Tacho Timer is volledig wettelijk en is verenigbaar met EU-verordening nr. 1266/2009.

Demofilm

Voordelen

1. Bepaart Rijtijd
2. Geeft u een signaal wanneer u kunt rijden
3. Makkelijk in gebruik
4. Volledig legaal in de EU

Prijs €99 excl. BTW

Het product wordt geleverd met een montage instructie. Montage door ons is ook mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op.


Nieuw: Bekijk onze catalogus met producten!!

× Contact via Whatsapp