TachoCloud

Wie controleert binnen uw organisatie of alles goed verloopt in de tachograaf administratie? Of wordt het als een verplicht nummertje gezien? U weet dat het belangrijk is en een potentieel risico is wanneer dit niet structureel wordt bijgehouden, maar wij kunnen helpen!

Het uitlezen van de bestuurderskaart of tachograaf is de hoogste prioriteit binnen een tachograaf administratie, dit omdat u bij eventuele controle de hoogste boete van € 4400,- per missende file per dag wilt voorkomen. De meest eenvoudige manier om dit te voorkomen is te zorgen dat u kunt remote downloaden (op afstand uitlezen) door het instellen van een uitgebreide scheduler. Op deze manier worden alle bestuurderskaarten en tachografen automatisch op afstand uitgelezen en archiveren wij automatisch uw files. Wij kunnen u uiteraard helpen bij deze en ander FLEET oplossingen, ook kunnen we koppelen met uw eventuele bestaande fleet-pakket waar u misschien al mee kunt remote-downloaden. Ook hier geld dat we u verschillende manier kunnen bieden om files uit te lezen en te uploaden.

Rittenregistratie

Op welke dag, op welk uur, van welke straat naar welke straat… Weet u het nog? het bijhouden van een goede rit administratie is een hele klus. Met TACHOCLOAD gaat dit automatisch. Onze TACHOCLOAD module voorziet in een op maat gemaakt GPS-track-en-trace oplossing: Realtime inzicht in de actuele positie van uw vloot met informatie over snelheid, locatie en de status van uw tachograaf in beeld. We leveren tevens een app zodat u ook op smartphone precies kunt zien wie waar rijdt met welke status.

Digitale tachograaf uitlezen op afstand

Voorkom onnodige hoge boetes door het volledig automatisch uitlezen en opslag van alle gegevens van uw digitale tachograaf. Beheer alle data, inclusief rij- en rusttijden automatisch (remote download). Met deze betrouwbare en veilige oplossing van TACHOCLOAD bespaart u veel kosten en tijd. Een intelligente en voordelige investering die zich razendsnel terugverdient!

  • Geen langlopende contracten.
  • Geen software installaties.
  • Compleet werkend, geen gezeur!
  • Inclusief hardware en installatie bij u op locatie.

 

 

 

 

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Nieuw: Bekijk onze catalogus met producten!!

× Contact via Whatsapp