Camera systemen

Wij leveren en monteren ook camera systemen voor campers, lichte bedrijfswagens en vrachtwagens.

Achterzicht camera

Achterzicht cameraCamera switcher
Er is ook een combinatie mogelijk met een switcher (zie foto), waarmee bijna elke reeds gemonteerde camera kan worden uitgebreid met een achter- of zijzicht camera. Tevens kan deze worden geschakeld door middel van een achteruitrij- of richtingssignaal.

 

Camera systemen

 

Frontzicht camera

Frontzicht cameraVanaf januari 2007 moet elke nieuwe vrachtwagen verplicht zijn voorzien van een frontzicht systeem volgens de nieuwe Europese richtlijnen. Dat is een camera-monitor systeem, waarmee de chauffeur tot twee meter voor de cabine alles kan overzien. Het TNO RDW goedgekeurde CarVision camerasysteem is speciaal hiervoor ontwikkeld. Dit systeem is universeel toepasbaar op elke vrachtwagen ongeacht het merk/model.

 

 

De set bestaat uit:

  • AE-700Q kleuren monitor 7″ inch met speed pulse aansluiting;
  • AE-120B kleuren bol camera met een beeldhoek van 120° diagonaal;
  • CONC-5 camerakabel 5 meter.

Volgens de richtlijnen moet het camerabeeld zichtbaar zijn wanneer de vrachtwagen <30 km/h rijdt en/of stilstaat. De monitor heeft een directe aansturing voor het snelheidssignaal en de frequentie is instelbaar, zodat het systeem in elk voertuig bij een bepaalde snelheid in werking treedt. Bovendien beschikt deze monitor standaard over meerdere ingangen voor eventueel een achteruitrijcamera, dode hoek camera en/of navigatie. Tevens heeft u de mogelijkheid om, indien gewenst, meerdere beelden tegelijkertijd weer te geven.

De set wordt geleverd met een TNO RDW certificaat van goedkeuring.

Camera systemen overview

 

 

 

 

 

Heeft u interesse in een camerasysteem? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Nieuw: Bekijk onze catalogus met producten!!

× Contact via Whatsapp